Cum Cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Apoi, puteti vizualiza pagina Cosului de cumparaturi, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, la mai multe sau la toate produsele introduse in cos.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul “Finalizeaza comanda”. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea “Adresa de livrare”.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul “Notite comanda”, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, apasati butonul “Trimite comanda” pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.