Deluxe

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Lenjerii de pat deluxe de la ZenArt Deco oferă eleganță și un confort de neegalat

  Lenjerii de pat deluxe sunt printre puținele lenjerii care pot fi atât de luxoase. De la frumusețea clasică și strălucirea țesăturii și până la senzația moale și somptuoasă împotriva pielii, lenjerii de pat deluxe aduc luxul real dormitorului, transformând designeul fiecărei încăperi și facilitând odihnă și relaxare. Incorporarea unei lenjerii de pat deluxe în decorul dormitorului dvs. este o modalitate ușoară și economică de a maximiza atmosfera liniștită a camerei și confortul somnului.
  O lenjerie deluxe oferă o senzație unică la atingere, cu o combinație de atingere delicată, dar răcoroasă. Perfect pentru o noapte de vară caldă, satinul rece împrospătează. În schimb, alunecă peste piele și oferă doar cantitatea potrivită de acoperire fără a adăuga căldură. Cu toate acestea, o lenjerie deluxe din satin se încălzește, de asemenea, frumos pe vreme mai rece.

  Chiar și pielea uscată sau cea sensibilă poate găsi o ușurare rece în lenjerii de pat deluxe de satin. Un astfel de așternut este cunoscut pentru că este cel mai confortabil pentru persoanele care vara dorm dezbrăcate. Deoarece cearșafurile din satin de mătase fac posibilă mișcarea fără efort în pat fără a se încurca sau a avea problema cearșafurilor răsucite, corpul se poate odihni liniștit și treaz simțindu-se reînnoit și odihnit.
  Odată ce ați achiziționat primul set de lenjerii de pat deluxe de la ZenArt Deco, este puțin probabil să vă întoarceți la bumbacul vechi simplu, deoarece ați simțit un răsfăț pentru corpul dumneavoastră. Răsfățându-vă cu o lenjerie deluxe din satin, experiența dvs. de somn ajunge la următorul nivel de confort. Calitatea somnului și confortul sunt de neegalat de cearșafurile de bumbac pe care le foloseați până acum. Chiar și cearșafurile de bumbac cu un fir mare sunt declasate.

Opulența și luxul acestor lenjerii de pat deluxe sunt retrăite de corp în fiecare seară

  Lenjerii de pat deluxe vor fi apreciate chiar și de cuplul căsătorit de ani de zile care își poate întineri noaptea cu o lenjerie deluxe nouă din satin. Satenul de mătase este cunoscut pentru a juca rolul afrodiziacului, deoarece oferă confort și moliciune de neegalat, care plasează automat corpul într-un loc mai fericit. Ai nopți nedormite în ultimul timp? Lenjerii de pat deluxe din satin vă pot oferi confortul necesar pentru a adormi în cel mai scurt timp. Au un finisaj minunat și neted, o calitate excepțională, chiar și după câteva spălări.
  La ZenArt Deco veți găsi o gamă variată de lenjerii de pat deluxe din satin, cum ar fi cearșafuri plate, cearșafuri montate, fețe de pernă, fuste de pat și fete de pernă, cu produse disponibile chiar și în dimensiuni greu de găsit. Puteți alege o lenjerie deluxe în nuanța perfectă pentru a se potrivi decorului dormitorului.

  Atunci când alegeți o lenjerie deluxe țineți cont nu doar de culorile din cameră, ci și de starea de spirit pe care o creează o culoare de lenjerie deluxe stării dvs. de spirit. Veți găsi o selecție de culori bogate și vibrante, inclusiv roșu, negru, alb, șampanie, auriu și albastru, cu imprimeuri diverse, de la flori și frunze, la elemente baroce sau îmbinări de nuanțe odihnitoare.
  Lenjerii de pat deluxe din satin au o senzație de mătase care este rece la atingere, în timp ce cearșafurile de bumbac sunt adesea mai grele și mai grosiere. La fel ca cearșafurile din lenjerii pat de lux, satinul are tendința de a se simți neted din momentul în care le pui pe pat. Cearșafurile fine de bumbac vor face un pic mai mult efort pentru a intra, dar pot deveni mai confortabile după fiecare spălare. Bumbacul este mai bun pentru a crea căldură.

Vara preferăm lenjerii pat de lux din satin, iar iarna alegem bumbacul

  Lenjerii pat de lux sunt pentru a vă bucura de confortul unui somn odihnitor și liniștit pe tot parcursul anului. Alegeți cele mai bune lenjerii pat de lux pentru fiecare sezon. Când auziți cuvântul satin, puteți avea imaginea unei țesături lucioase și strălucitoare, o imagine a unei lenjerii de pat deluxe. Ar putea fi făcut din orice, într-adevăr, dar trebuie să aibă strălucirea pe care o doriți. Adevărul este că satinul este de fapt mătase.
  Producătorii de lenjerii pat de lux știu că nu mulți oameni sunt dispuși să plătească prețurile pe care le aduce mătasea, deoarece confortul și luxul sunt apreciate. La urma urmei, mătasea este un material de lux care necesită mult timp pentru a fi produs. Mătasea realizată din firele fine create de viermii de mătase este extrem de blândă pentru piele și păr. Folosirea mătăsii pentru o lenjerie deluxe poate preveni ridurile și reduce ruperea părului.

  Adevărul este că majoritatea cearșafurilor din satin nu respiră foarte bine și ar putea prinde căldura, făcându-ți somnul mai transpirat. Dacă alegeți lenjerii pat de lux de satin, acestea reușesc să vă țină la cald iarna și la rece vara, dar acest lucru este adesea adevărat pentru majoritatea lenjeriei de țesături naturale.
  Când vine vorba de îngrijire, lenjerii pat de lux din satin sunt în general ușor de spălat și uscat. În plus, satinul vă permite să vă deplasați mai ușor în pat. Pijamalele sau cămașa de noapte nu se vor strânge atunci când vă întoarceți în somn. Și s-ar putea chiar să vă fie mai confortabil să dormiți în pat. Alegeți acum o lenjerie deluxe de la ZenArt Deco pentru fiecare noapte de odihnă și relaxare în dormitor. Lenjeria folosită poate avea un impact distinct asupra modului în care dormi.

lenjerii de pat deluxe
lenjerii pat de lux
lenjerie deluxe
Citeste mai mult >
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.